Pangya-FR.com - Forum

Bienvenue sur le forum de la communauté francophone de Pangya !

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

La version européenne est définitivement terminée. Nous vous invitons à lire ce topic pour plus d'explications. Idem pour la version américaine, nous vous invitons à lire ce topic pour plus d'explications. Afin de limiter les "spams", les nouveaux membres Pangya-FR sont priés de se présenter ici.

#1 11-06-2018 11:38:45

Alston Morgan
Membre
Date d'inscription: 11-06-2018
Messages: 6

asics gel lyte 3

KITH Grand asics gel lyte 3 Opening Salmon Toe Release Recap 4 oktober 2011 Als dit de eerste keer is dat je over de KITH Grand Opening Salmon Toe-release hoort, moeten jij en ik een gesprek hebben. Voor de rest van ons was er geen kans om NYC of het web te raken om een paar van de populairste sneakers te pakken die vorige week uitkwamen, hier zijn een paar foto's van de gebeurtenis met dank aan KITH-blog. Zoals we allemaal verwachtten, waren de ASICS Gel-Lyte III Salmon Toe sneakers in slechts enkele minuten verdwenen, waardoor we allemaal hoopten op een dag waarop Ronnie een bredere release doet. Met zijn eigen winkelfront hopen we dat die dag eerder komt dan later. Genieten!

Asics GT-XL Navy Sep 23, 2011 Asics GT-XL - Navy Asics nieuwste model neemt een paar aanwijzingen van de nieuwe om de stijl te verbeteren en het materiaal op de bovenkant te verminderen. De nieuwe schoen heeft een fusiongevoel dankzij zijn bijna solide middenpaneel en neusdoos, maar het is absoluut niet asics gel lyte zonder naden. Het minimaal gestikte bovendeel is uitgevoerd in een synthetisch suede van marine met een tonaal Asics-logo aan de zijkant. Een Gel dempingsysteem met achtervoet sluit de deal af en plaatst dit bovenaan de stapel als het gaat om sportschoenen. Dit model is nu beschikbaar.

Ronnie Fieg x Asics Gel Lyte III Salmon Toe Collector Set 21 asics sneakers september, 2011 Ronnie Fieg x Asics Gel Lyte III 'Salmon Toe' Collectorset Ronnie Fieg's ongelooflijke Asics Gel Lyte III Zalmteen is eindelijk klaar om in de komende dagen vrij te geven en zoals je zou verwachten, zal de sneaker in beperkte oplage niet lang in de buurt blijven nadat hij op de planken komt. Maar deze keer om ervoor te zorgen dat de release speciaal genoeg zou zijn om de opening van zijn KITH-winkelruimte op gepaste wijze te herdenken, heeft hij een heel speciaal pakket samengesteld met een t-shirt, houten dog-tags en een speciale gegraveerde doos. Als er 72 paar worden losgelaten, is er een 32 paar los verkrijgbaar van de Collectorset. Zoals asics gel lyte v je op de foto's kunt zien, is de uitvoering ervan prachtig en als je wilt weten hoe je een van de 40 Collectors Sets kunt vinden, lees hieronder.233 Flatbush Avenue Brooklyn, NY, 11217 Op 30 september, 11 uur 's ochtends . Er zullen in totaal 72 paar uitgebracht worden in de winkel, waarvan de 40 individueel genummerd zijn.

Ronnie Fieg x Asics Gel Lyte III Zalm Teen Sep 16, 2011 Hoewel er geen releasedatum in zicht is voor de Ronnie Fieg x Asics Gel Lyte III samenwerking met Salmon Toe, hebben de schoenen al genoeg druk gekregen. Hier zien we het model op de cover van het Sneaker Freaker Magazine in al zijn zalmachtigheid. Ronnie Fieg heeft een aantal samenwerkingsverbanden met Asic op de Gel-Lyte III voltooid, die elk bij de lancering uitverkocht zijn. Blijf streng en wij zullen u updaten als er meer informatie beschikbaar komt.

Asics Gel-Lyte III Lime / Black Aug 12, 2011 Asics Gel-Lyte III - Lime / Black Asics heeft zojuist een opvallende colorway uitgebracht in zijn klassieke Gel-Lyte III-model. De schoen is gekleed in een combinatie van suède, nylon en mesh, wat typisch is voor de schoen. Wat je op het eerste gezicht in het oog springt, is het gebruik van een levendige kalktint langs het grootste deel van het bovendeel, dat contrasteert met een sombere zwarte tint. Het uiterlijk wordt afgehandeld door zachtere koraal- en witte contrasten. Je kunt nu een paar bij The asics gel lyte iii Good Will Out ophalen.

Asics GT-II Navy / Lime 4 augustus 2011 Asics GT-II - Navy / Lime We hebben onlangs een voorbeeld van de diep rood / wit en zwart / grijze kleuren weergegeven in de Asics GT-II, en vandaag bekijken we een ander paar. De trainer zit boordevol technische specificaties die hem heel comfortabel maken, inclusief een neutraal dempingssysteem met de legendarische Asics Gel-dempings technologie en een lichtgewicht bovenwerk vervaardigd uit kunststof en nylon. Een marineblauwe tint bedekt het grootste deel van de schoen, terwijl felle kalkaccenten een mooi [img]https://www.marancha.nl/images/schoenen/asics gel lyte iii-895jla.jpg[/img] contr contrast creëren. Ze zijn nu verkrijgbaar bij Asics-accounts zoals Size?

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Propulsé par PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson
Traduction par punbb.fr