Pangya-FR.com - Forum

Bienvenue sur le forum de la communauté francophone de Pangya !

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

La version européenne est définitivement terminée. Nous vous invitons à lire ce topic pour plus d'explications. Idem pour la version américaine, nous vous invitons à lire ce topic pour plus d'explications. Afin de limiter les "spams", les nouveaux membres Pangya-FR sont priés de se présenter ici.

#1 10-04-2018 09:56:47

Hilary Anna
Membre
Date d'inscription: 10-04-2018
Messages: 3

adidas originals

Forventes at frigive i ekstremt begrænsede mængder, er sneaker planlagt adidas originals til at debutere på udvalgte adidas Consortium-konti fra og med juli 2017. Opad næste for adidas Dame 3 er den gamle farvevej. Udgivelse senere i denne uge annoncerede adidas officielt adidas Dame 3 Legacy.Damian Lillard har skabt en arv både på og uden for retten gennem den sejhed og beslutsomhed, som Oakland gav ham. For at repræsentere de sider i hans liv, der endnu ikke er skrevet, introducerer adidas en helt hvid Legacy udgave af Dame 3 færdig med en tyggegummi ydersål. Den arv, vi forlader, er, hvad vi lever for.

adidas trækker nyt liv i deres Tubular Shadow-silhuet i foråret, da de netop har udgivet en ny farvelægning, der helt sikkert er et hit. Denne rørformede skygge tager den grafiske rute, da maskens øvre er blevet dækket af en grøn og brun duck camo print alle med hele adidas superstar med grøn ruskind, der detaljerer på den mediale side af skoen og tåen. Andre detaljer omfatter svarte accenter på ankel- og tunge / hæl branding, sort / hvid reb snørebånd og en kontrasterende hvid Tubular sål enhed. Du kan hente denne Duck Camo farveway af adidas Tubular Shadow hos adidas fodboldstøvler udvalgte forhandlere nu for $ 110.

Ikke alene konverterede adidas en af deres bedste basketballsko, den Crazy Explosive, til en lav top, men de dækkede også den populære silhuet med Primeknit. Den første farvevej til frigivelse af adidas Crazy Explosive Low Primeknit er dette all-hvide par, der er sikker på at være en favorit på basketballbanerne denne forår / sommer. Denne sneaker er udstyret med Primeknit over den øvre i uberørt hvid med en matchende fuld længde Boost mellemsål nedenunder. Du kan hente dit par nu hos udvalgte adidas forhandlere for $ 140.

Dame, adidas hængte dig op adidas stan smith med denne nye farveway af adidas EQT Support ADV. Skønt det meste af skoen kommer i en sort maske (vi har set det flere gange tidligere) er det de gode hits af Teal, der hjælper med at give skoen en rigtig god pop. Her er et godt kig på adidas EQT Support ADV DiamondAside fra den svarte mesh konstruktion, skoen kommer også med en sort gennemsigtig hæl bur og hits af hvid på hælen flig og mellemsål. Den førnævnte Teal rammer land på Three Stripes branding på både sidepaneler og mellemsål, samt på EQT branding på tungen. En ret simpel farvelægning, der helt sikkert vil bryde nogle hals i sommer. Pick up et par i dag for $ 110.

I lighed med et par Stan Smiths, som vi viste dig tidligere i ugen, har adidas skabt et udskåret par Superstars. Den klassiske skaletå har et udskåret mønster / design alle gennem læderets overdel i forskellige geometriske former. Hele den udskårne læder øverste er blevet lavet i hvid, mens signatur shell tå og gummi sål enhed kommer i en off-white / cream for en lille kontrast. Hvad er dine tanker om dette deconstructed par Superstars? Se adidas gazelle efter det at ramme detailhandlere i kvinders størrelse i den nærmeste fremtid.

Adidas Y-3 er kendt for at tænke udenfor æsken med deres sneakers, og denne nye adidas Y-3 Sports Evasion High Ultra Boost er et perfekt eksempel. Med en futuristisk tilgang har Y-3 Sports Evasion High Ultra Boost en eneste laser- skære materiale / design hele hele det øvre. Den høje top leveres også med lynlås på hælen og en fuld længde Boost mellemsål nedenunder for komfort. Hvad er dine tanker om denne seneste sneakerboot fra Y-3. Vi ved det http://www.stefanhavlik.com/images/product/adidas-991upl.jpg er ikke for alle, men vil du rocke et par.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Propulsé par PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson
Traduction par punbb.fr