Pangya-FR.com - Forum

Bienvenue sur le forum de la communauté francophone de Pangya !

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

La version européenne est définitivement terminée. Nous vous invitons à lire ce topic pour plus d'explications. Idem pour la version américaine, nous vous invitons à lire ce topic pour plus d'explications. Afin de limiter les "spams", les nouveaux membres Pangya-FR sont priés de se présenter ici.

#1 01-06-2018 05:52:59

JamesEzekiel
Membre
Date d'inscription: 01-06-2018
Messages: 3

comme des garcons converse

Ting skal være comme des garcons converse bogstaveligt hektiske over på Hectic. Sneaker stedet er ansvarlig for at gøre en hel del dope collabs og sikkert, når de slipper linjerne. Bare se på disse to nye New Balance MT580 s, at de er designet med mita. De to selvforklarende farveveje er: Hvid / Rød-Blå eller Brun / Olivenegrøn Sminke. Læder eller ruskind til hver farve måde skal hjælpe. Disse er udelukkende tilgængelige hos Hectic.

New Balance 574 Sonic Weld Brights Orange Jun 3, 2010 New Socket Weld Pack, som introducerede en ny metode til konstruktion af sneakers. I de kommende sommermåneder introducerer de nogle Brights versioner, hvor den første af flere bliver vist her. Dette par sport et lyst neon orange design, og omfatter brugen af ruskind og mesh. Se efter, at de frigiver til New Balance-konti i de kommende uger. Ny Balance 576 Suede Pack Jun 1, 2010 Ny Balance giver 576 meget brænd i de sidste par uger. For converse chuck taylor et par dage siden så vi 576-pakken, og nu har vi en 576-pakning i alt ruskind. Pakken vil omfatte fire farveveje, rød, grå, blå og sort, og de vil være tilgængelige hos New Balance-forhandlere i juli. Alle fire modeller sport i den valgte farve med hvide accenter over logoet, snørebånd, foring og mellemsål. svarta converse Absolut et godt udseende til sommeren.

Memorial Day Weekend kom ind og ud af langt de fleste amerikanere tilbage for at rulle ud seng og sygeplejerske deres tømmermænd. Det ser ud til, at vi har fået dråbet på disse lidt sent, og de er stadig værd for et latent look. Ny Balance gør sin rolle for patriotisme ved at tabe denne pakke den amerikanske væbnede styrker. Det er Air Force, Army, Navy, Marines eller Coast Guard, de er alle til stede og ser skarpe ud som altid. 993 var den valgte silhuet for hvad der synes at være et af de bedre. Salute!

Ny Balance M576 Made cdg converse in UK 29 maj 2010 Vist i detaljerne er New Balance M576 Made in UK Pack. Draperet i enten sort eller brun. Mesh toe kasser giver åndbarhed, mens mellemsål, foring og hæl cap over et hit af accenting farve. Selvom de er funktionen i navnet, har de gjort deres vej til amerikanske konti som Gettry. Ny Balance 1300 Summer 2010 May 26, 2010 Ny Balance er blevet gennemført den seneste med deres sommerkollektion. Den seneste batch til at komme på nettet er New Balance 1300 for 2010. Udført med den samme kvalitet, som du kan forvente af New Balance, tilføjer disse løbere en smule farve til det normalt tonede mærke. Set her i grå / blå, brun / lime og grå / violet, har New Balance formået at skabe lidt noget for alle. Se efter disse at ramme forretningshylder i juli.

Ny Balance U574 BRL Pakke 24 maj 2010 Ny Balance er et slår om sommeren med ganske få udgivelser i løbet af de sidste par uger. Senest fik vi et glimt af New Balance U574 BRL Pack. Pakken er et to-pack sæt sneakers designet af ruskind læder og snakeskin. Det første par bruger en blå ruskind til hovedparten af øvre med snakeskin. Skoen har også sort på hælfligen, snørebånd og ydersål; og rødt all star converse fremhæver beklædningen og hælfanen. Det andet par sættes i en helt sort baggrund. Begge par er tilgængelige nu via atmos.

Ny Balance MR2002 Tilgængelig Nu 19. maj 2010 Den Nye Balance MR2002 er begyndt at vises i online butikker som Eastbay, NBNJ og Road Runner Sports. High-end runner har en premium grå nubuck / mesh øvre og er forstærket af N-ergy polstring i fuld længde, Stability Web midfoot forstærkning og en Ndurance slidstærkt ydersål. Hvis du er en seriøs løber, er dette nok et af de bedste valg i komfort og https://www.mymangaheaven.com/images/large/sneakers-533nma.jpg stabilitet, men det vil sætte dig tilbage omkring $ 250.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Propulsé par PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson
Traduction par punbb.fr