Pangya-FR.com - Forum

Bienvenue sur le forum de la communauté francophone de Pangya !

Vous n'ętes pas identifié.

Annonce

La version européenne est définitivement terminée. Nous vous invitons ā lire ce topic pour plus d'explications. Idem pour la version américaine, nous vous invitons ā lire ce topic pour plus d'explications. Afin de limiter les "spams", les nouveaux membres Pangya-FR sont priés de se présenter ici.

#1 14-03-2019 02:30:54

Wanda Field
Membre
Date d'inscription: 13-03-2019
Messages: 3

billiga converse

Jag gillar Chuck 2s oändligt bättre än converse dam originalet, men samtidigt, om Nike och Converse bara hade släppt OG och helt enkelt slog på Lunar sockliners och höll priset lika, tror jag att det inte skulle vara ett problem just nu. Jag förstår att Nike vill hålla tåget rullande, men publiken som älskar Chucks bryr sig inte om något av det. Upp till hösten i luften Jordanien 12 ull Converse Chuck Taylor All Star kommer ut med en ny modell. Syfte att rocka en robust och aggressiv estetik, här är en första titt på "Converse Chuck Taylor All Star Descent Low".

Den här hybridversionen av den klassiska modellen kommer med funktioner som en premium mocka övre istället för den traditionella duk vi brukade se på skon. Det kommer också med en gummisula med extra dragkraft och hållbarhet, och EVA sockliner för extra dämpning och d-ringöglor som hjälper till att ge det det svåra motivet. Från och med nu är svarta converse skoen tillgänglig i Blackm Charcoal och Burn Umber. Prissatt på $ 75, låt oss veta om du gillar vad du ser. Converse Pro Leather blir 40 i år. För att fira modellerna årsdagen, Converse lag upp med japanska avtryck, Nonnative att släppa tre tonala versioner av skon. Låt oss få vår första converse vita titt på? Nonnative x Converse Pro Leather Hi.

Converse? Firar? Brasiliens livliga strandkultur med två nya färgvägar i Chuck Taylor All Star 2.The? Chuck 2 har utrustats med en ny? Öppet stickat meshkonstruktion med en smält förstärkt ögonrad och ventilation i hälen - det öppna stickad design välkomnar strumpfria fötter, vilket skapar en funktionell, andningsbar sommarskor. Den här nya versionen av Chuck 2 är känd som Open Knit-variationen och kommer in i en blå high top och green ox version. Leta efter båda färgvägarna på? Converse-butiker och? Converse.

Författare s TakeYou kan inte gå fel med en klassiker och dessa omformade iterationer är också mer funktionella. vita converse Det är ett mångsidigt och stilfullt erbjudande. Sammanhåller sig med? Amerikanska internationella lyxmäns livsstil märker John Varvatos för att släppa två premiumversioner av Chuck Taylor All Star 2. John Varvatos tog inspiration från sin hemstad Detroit för att komma med den eleganta och premium motivet finns på båda paren av John Varvatos x Converse Chuck Taylor All Star 2. Kommer i antingen svart eller vitt, kommer båda paren att byggas med ett belagt läder som är täckt med en knäckt yta för att ge den den unika estetiken. Gummotåen som vanligtvis finns på skon ersätts av ännu mer läder för att ge skon mer flytande utseende.

Precis som alla andra Chuck Taylor 2 kommer skon att vara utrustad med en Lunarlon innersula och en perforerad microsuede och tygfoder. Att avrunda skoets utseende är det genomskinliga gummisula som blandar sig snyggt med uppbyggnaden av den övre. "Vem är upphetsad och redo att se självmordskampen i helgen? Om du planerar att fånga flickan så kanske du vill hämta det här paret så att du kan vända några huvuden på teatern. Dc Comics har gått ihop med Converse för att skapa självmord Squad-inspirerad par av den ikoniska Chuck Taylor. Denna Chuck Taylor har en färgstark övre som kommer med grafik av skalle och läser också i Squad billiga converse Vi litar på tungan.

Efter alla dessa år anses Converse Chuck Taylor All Star 70s fortfarande en tidlös klassiker som vi känner aldrig kommer att gå ut ur stil. Om det inte går, passar du inte rätt? Det är Converse mentaliteten som de har bestämt sig för att släppa den färgglada samlingen av "Converse Chuck Taylor All Star 70s" för årets Spring / Summer 2017-kollektion. Ovan hittar du en handfull färgvägar av både "Converse Chuck Taylor All Star" 70s hög och låg. För att behålla skoets vintageutseende, finns funktioner som tapphälsplattan, http://www.goodness.se/images/shoes/converse-963iiy.jpg högre gummifoxing, en vadderad fotbädd och gummidåskåpa också i lön.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Propulsé par PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson
Traduction par punbb.fr